Om mig

Med baggrund i min egen personlige udvikling, min interesse for andre mennesker samt et ønske om at gøre en forskel, tilbyder jeg psykospirituel terapi/vejledning til dig, der har et ønske om personlig udvikling, samt healing og vandre- og meditationsture. Det giver mig en mening med livet at hjælpe andre mennesker – jeg brænder for det 😉

Jeg er uddannet psykospirituel terapeut/vejleder (Deva) på Psyko Spirituelt Akademi og positiv psykologi vejleder på At Work Skolen. Endvidere har jeg lært Reikihealing, kraniosakralterapi og andre healingsteknikker samt bipolar stress og traume refleksterapi – se nærmere under “Mine uddannelser/kurser”.

Jeg har gennem mit arbejde som lægesekretær hos privatpraktiserende læger og speciallæger i psykiatri opnået et stort kendskab til og indsigt i mennesker.

Jeg er et sensitivt menneske og finder stor glæde i naturen og nyder at gå ture med min hund hver dag. Desuden dyrker jeg yoga, som bl.a. er et godt supplement til mit arbejde som psykospirituel terapeut og healer. 

Jeg har allerede som barn opholdt mig og leget meget i naturen og arrangerer nu vandre- og meditationsture, hvor vi går i stilhed 🙂 Her har jeg genfundet glæden ved at opholde mig i naturen, også uden hund 😉 Det at være fuldt tilstede i og opleve naturen gennem bevidst nærvær giver en stor tilfredshed, indre ro og lykkefølelse 🙂

Jeg modtager klienter til healing og psykospirituel terapi på min adresse i Hellerup.