Gennem mit liv har jeg mærket en trang til at skulle noget mere uden at vide ”hvad dette mere” kunne være. Det gav indre uro og en følelse af ikke at vide, hvad mit egentlige livsformål var.

På et dybere plan kunne jeg ikke mærke meningen med mit liv, og jeg var parat til at ændre det.

I 2009 rejste jeg til Indien med en god og kær veninde og gennemgik et langt ayurvedisk behandlingsforløb og dyrkede yoga hver dag. Min krop blev gennemarbejdet, hvilket skabte en større åbning til mit sind, og jeg kom tilbage til Danmark med en fornemmelse af, at noget var forløst. Jeg havde en følelse af håb og tillid til, at mit liv ville ændre kurs mod noget bedre og mere meningsfuldt.

Jeg har lært kraniosakralterapi, forskellige healingsformer, har gennemgået en 3-årig psykospirituel uddannelse, og senest har jeg taget uddannelse indenfor stress og traumeforløsende refleksterapi.

Og jeg fortsætter med at være nysgerrig.

Min vision er at hjælpe så mange som muligt fysisk, åndeligt og mentalt. Det giver mig en stor glæde, at mine klienter får det bedre, at de oplever mere ro, bliver afspændte samt får håb for fremtiden. Det er min drivkraft.