Feedback

Det har været fantastisk at være i forløb hos Dorte. Jeg er blevet guidet og holdt i hånden hele vejen. Oplevede en stor klarhed på, hvor jeg blev nødt til at ændre og flytte rundt på mine prioriteringer.
Jeg følte mig helt tryg undervejs. Fik nået de startmål vi havde sat sammen fra starten. Fik det helt klart bedre både i forhold til det fysiske og psykiske plan OG STYRKEN TIL AT HANDLE.
Undervejs i forløbet fik jeg nogle helt unikke ting med mig hjem. Jeg vil helt klart anbefale Dorte som behandler.
Jeg er dybt taknemmelig for hendes store hjælp.                                               

Lyshilsen Zina

 

Min oplevelse af at gå i deva-terapi hos Dorte har været en øjenåbner for mig, og terapien har healet mange gamle traumer hos mig. Dorte har den skønneste, professionelle og meget kærlige måde at guide en på. Jeg føler, at jeg har fået fjernet nogle meget, meget tunge sten fra min rygsæk uden frygt, da jeg var 100% sikker på, at Dorte stod og greb mig. Jeg kan klart anbefale at gå i deva-terapi hos Dorte og har anbefalet nogle venner det, som er lige så glad for det, som jeg er.

De bedste hilsner fra Katja Soika, Shiatsu terapeut og clairvoyan

 

Kære Dorte

Tak for nogle skønne kursusdage i “Parat til at gribe lykken”. Jeg nød dine interessante indlæg, som var meget varieret.

Du var meget tilstede og fik alle kursister med på dine meditationer og øvelser. Rigtig god energi.

Fint med en måneds mellemrum.

Er jeg blevet lykkeligere af at deltage på dit kursus?  JA det er jeg. Vil gerne deltage igen, når du udbyder et nyt kursus. Kan stadigvæk mærke effekten af kurset. Kan helt klart anbefale andre at deltage.

Lyshilsen Elsebeth Søndergaard   

 

Når jeg bliver healet af Dorte, falder mit sind til ro og jeg oplever en større indre lykkefølelse, som jeg tager med mig ud af behandlingsrummet. Jeg har også erfaret, at hvis jeg er i en særlig udfordrende periode, har jeg ekstra glæde af healingen, fordi der skabes mere fred og rummelighed i mit sind. Et stort tak til Dorte for behandlingerne, som altid er værdifulde uanset hvilken sindstilstand jeg kommer med.

Helle, selvstændig forretningskvinde