Seneste nyt

Der vil hen over vinteren komme pop-up vandre- og meditationsture, alt efter vejr og vind 🙂

Jeg har lært bipolar stress og traume refleksterapi – avanceret ansigts- og fodzoneterapi – og er i fuld gang med øveklienter, og jeg glæder mig til at tilbyde dette, hvilket også kan være i kombination med mine andre behandlingsformer.

Behandlingsformen er udviklet af Lone Sørensen.

Du kan få hjælp til bl.a. reduktion af

  • Stress
  • Traumer
  • Emotionelle ubalancer
  • Depression
  • Udbrændthed

Under en behandling, som foregår liggende på en briks, er det ved tryk på forskellige punkter og zoner (ansigt/fødder) muligt for dig at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand – at opnå en tilstand af indre ro og komme i en meditativ tilstand. Denne tilstand hjælper kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner, som f.eks. kortisol og adrenalin, erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl – præcist det, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.