I Ansigts Refleksterapi stimulerer jeg manuelt en række punkter og reflekszoner, primært i ansigtet, men også på fødder ved stress / traume refleksterapi.

Ved denne manuelle stimulering er det muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner og blod- og lymfekredsløb – og opnå målrettede, præcise resultater.

Formålet med at anvende denne terapeutiske metode er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet at behandle årsagen til, at sygdomme og ubalancer opstår.

Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb, så både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystem kommer til at fungere bedre. Det betyder, at kroppen kommer i balance og efterlader klienten med en følelse af velvære

Som led i refleksterapien sammensættes en handleplan med de rigtige reflekspunkter og zoner – skræddersyet til den enkelte behandling og klient.

Refleksterapi er i slægt med den klassiske fod-zoneterapi, og metoden egner sig til en bred vifte af lidelser og symptomer, såsom behandling af

 • søvnløshed og stress
 • hormonelle ubalancer
 • organrelaterede symptomer
 • muskelsmerter og spændinger
 • styrkelse af immunforsvaret

På grund af refleksterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at opnå en mere målrettet behandling samt mere præcise og hurtigere resultater.

Behandlingen varer ca. 60 minutter.

Jeg er uddannet af Lone Sørensen, det Internationale Institut for Refleksterapi.

Herudover giver jeg nedenstående behandlinger:

Cosmo Facial Refleksterapi

Cosmo facial behandlingen forener vitaminer, mineraler og aroma med en behandlingsmetode, hvor der ligges vægt på harmoni, balance, relax og skønhed. Der indgår white mud og Himalaya salt i behandlingen.

Cosmo facial er skabt til den klient, der søger en dybtgående og naturlig behandling.

Denne kosmetiske behandling er udviklet af Lone Sørensen. Der tages udgangspunkt i kroppens organiske og kemiske dysfunktion som den generelle årsag til forandringer i ansigtets muskler, væv samt hudens tilstand.

Med Cosmo facial behandles hud, krop og sjæl. Hensigten er ikke kun at normalisere hudens tilstand, men også at opnå en bedre generel organisk, fysisk og psykisk tilstand hos klienten.

Behandlingen varer ca. 60 minutter.

Stress / Traume Refleksterapi

Du kan få hjælp til bl.a. reduktion af

 • Stress
 • Traumer
 • Emotionelle ubalancer
 • Depression
 • Udbrændthed

Under en behandling, som foregår liggende på en briks, er det ved tryk på forskellige punkter og zoner (ansigt/fødder) muligt for dig at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand – at opnå en tilstand af indre ro og komme i en meditativ tilstand. Denne tilstand hjælper kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl – præcist det, der skal til for igen at føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret. Du finder tilbage til din oprindelige personlighed.

Denne behandling varer ca. 45 minutter.

Healing med et Touch

Desuden tilbyder jeg healing med baggrund i Reiki healing, kraniosakralterapi og andre healingsteknikker, som jeg gennem tiden har lært.

Endvidere benytter jeg, om klienten ønsker det, healingsposer med krystaller til at lægge på de syv hovedchakras, hvilket kan stå som en behandling for sig selv eller i kombination med refleksterapi og healing.

Ved den blide og kærlige healing har du mulighed for at opnå

 • indre ro og velvære
 • at slippe spændinger
 • styrket livsenergi
 • balance imellem krop og sind
 • smertelindring

En healingssession varer ca. 40 minutter.

Jeg indleder eller afslutter, om du ønsker det, hver psykospirituelle session med healing eller ansigts refleksterapi, som begge dele bidrager til en afslappet tilstand.

Bemærk, at healing og ansigts refleksterapi ikke kan stå i stedet for et besøg hos lægen.