Japansk lifting

Japansk Lifting – den originale metode

Japansk Lifting er en skøn, ikke-kirurgisk og naturlig metode til ansigtsløft og henvender sig til både kvinder og mænd.

Japansk Lifting kombinerer orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker. 

Ved brug af specielle teknikker løsnes der op for eventuelle muskelspændinger og vævet drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer

Ifølge japansk tradition er skønhed et spejl af den indre “balance” mellem sind og krop. Den Japanske Lifting er designet til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundheden og forebygge sygdomme og samtidig at se fantastisk ud.

Formålet var,- og er stadig, at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance, samtidig med et smukt og afslappet ansigt, gennem energigivende terapeutiske teknikker

Ved brug af specielle teknikker løsnes der op for eventuelle muskelspændinger og vævet drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer. Med denne metode er det muligt at stimulere og balancere alle organer, inkl. huden, der er kroppens største organ.

Denne metode giver samtidig med et fantastisk ansigtsløft, en dejlig afslappende anti-stress behandling, så stressrelaterede spændinger forsvinder fra musklerne i kroppen, inkl. ansigtsmuskulatur, samt afbalancerer alle kroppens funktioner. Over en periode på få behandlinger forynges ansigtet og rynker bliver reduceret.

Ca. 50 minutters Japansk Lifting er uden påføring af masker, men med udvidet muskelstimulation.

Ca. 60 minutters Japansk Lifting er inklusive påføring af white mud maske og lifting maske.

 

Tag med til veninde-dag

I samarbejde med Christina Winsløv fra Stillezonen afholder jeg efter aftale en lørdag eller søndag venindedag med Japansk lifting med masker, forfriskende fodbad og bobler i hyggelige omgivelser i Loaderiet Lyngby – vi tager os af jer i 1½ time.

Kontakt os endelig ved interesse for en aftale  – så finder vi en dag, der passer jer.