Jeg arrangerer meditationsture, hvor vi slipper tanker og går i stilhed. Undervejs sætter vi os et skønt sted i naturen, hvor jeg guider en meditation. Jeg synes, at naturen byder på så mange dejlige oplevelser, og jeg nyder gåture i skoven; træernes smukke nuancer, dyrelivet samt dufte. Det at slippe tanker og være fuldt tilstede i og opleve naturen gennem bevidst nærvær giver en stor tilfredshed, indre ro og lykkefølelse.

Begivenhederne slås op i min Facebook-gruppe “Meditation ved Dorte Konbæk” .

Jeg er blevet frivillig som GÅ Med-vært i Hjerteforeningen og laver gåture i enten Bernstorffsparken eller Charlottenlund Skov – jeg slår begivenhederne op i min Facebook-gruppe  “GÅ MED – Dorte Konbæk”.

Du er også velkommen til at kontakte mig via sms på 23419255 eller mail dkonbaek@gmail.com.