Jeg arrangerer meditationsture, hvor vi slipper tanker og går i stilhed. Undervejs sætter vi os et skønt sted i naturen, hvor jeg guider en meditation. Jeg synes, at naturen byder på så mange dejlige oplevelser, og jeg nyder gåture i skoven; træernes smukke nuancer, dyrelivet samt dufte. Det at slippe tanker og være fuldt tilstede i og opleve naturen gennem bevidst nærvær giver en stor tilfredshed, indre ro og lykkefølelse.

Pga. coronasituationen er der ikke planlagt nogen ny meditationstur, men jeg forventer at kunne arrangere en tur i april-maj måned med et begrænset antal deltagere.

Meditationsaftener i den skønneste energi fra en florit fra Visionary Energy. Denne krystal beskytter, balancerer samt løfter vores energier.

Kom med en intention, du vil meditere på.

Meditationen indledes med at blive guidet ind i stilhed og jordforbindelse. Selve meditationen er ikke guidet og tager ca. ½ time.

Efterfølgende vil der være mulighed for at få en snak om oplevelserne fra meditationen.

Der er p.t. ikke planlagt nye meditationsaftener.

Begivenhederne slås op i min Facebook-gruppe “Meditation ved Dorte Konbæk”